Om oss

Mer än bara takrenovering

Vi är ett företag med lång erfarenhet av takläggning, takreparationer och taksäkerhet. Vi åtar oss uppdrag över hela Gävle med omnejd och vi vänder oss både till privatpersoner, företag och fastighetsägare samt BRF:er. Vi är ett lokalt förankrat byggföretag och vi får de flesta av våra uppdrag efter rekommendationer för genomförda arbeten. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du gjort det rätta valet. 

Vid sidan av byten och renovering av tak i plåt, tegel, betongpannor och papp så har vi även 30 års erfarenhet av plåtslageri och ventilation. Vi kan alltid garantera ett väl utfört arbete till rimliga priser.

takläggning

Vi erbjuder även tjänster så som nyproduktion, tillbyggnation och ombyggnation, fönsterrenovering, köksrenovering och badrumsmontering. Ett komplett byggföretag helt enkelt. 

Vi jobbar alltid effektivt och vi behandlar alla våra uppdrag med samma noggrannhet. Ett jobb av oss leds av en seriös arbetsledare vars fokus ligger på högsta kvalitet i varje detalj. Takmästare finns också närvarande vid ett jobb av oss. Utöver takrenoveringar så genomför vi även fasadrenoveringar, byten av dörrar och fönster samt av hängrännor och stuprör. Vi jobbar hårt med säkerhet och vi kan även hjälpa dig med taksäkerhet på ditt hus.

Som kund får du alltid en kostnadsfri kalkyl och du kan räkna med en generös garanti då du anlitar oss. Vi ser fram emot att höra från dig. Du når oss via mail, genom att ringa eller genom att fylla i kontaktformuläret du hittar på sidan.

Välkommen till oss – din takläggare i Gävle. Vi hjälper dig gärna med dina frågor och funderingar.

Kontakta oss här för mer information och offertförfrågan